_____________________
***RADIO-IBRAHIM*** - WWW.RADIO-IBRAHIM.DE | WWW.RADIO-IBRAHIM.COM | WWW.RADIO-IBRAHIM.EU | WWW.RADIO-IBRAHIM.NET  | WWW.RADIO-IBRAHIM.ORG | WWW.RADIO-IBRAHIM.INFO | WWW.RADIO-IBRAHIM.BIZ |
1. Ju duhet të duan të bashkohen me bisedë veten Radio-Ibrahim pseudonim. 2. Kur ju jeni duke biseduar sharjet, përdorimi i fjalëve zhargon akt, vulgare është e ndaluar. 3. Definitely nuk Radio-Ibrahim Shqip përdorur pseudonime. Radio-Ibrahim, pseudonim hakaretvari zgjedhur nga çdo anëtar që merr pjesë në bisedë, racist, duke provokuar një përmbajtje duhet të kujdeset. 4. Sigurisht nuk do të përdoret gjatë një bisede një gjuhë tjetër përveç Shqip. 5. Të krijoni tema diskutimi në polemika mbi vlerat fetare dhe kombëtare është e ndaluar për të hyrë. 6. Site Admin ose ndonjë reklamat përveç personave të autorizuar do të ndalohet.

 

***RADIO-IBRAHIM***
WWW.RADIO-IBRAHIM.COM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datenschutzerklärung
Kostenlose Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!