Të Nderuar Zonja Dhe, Zotërinj. Mirë Se Vini Në Radio-Ibrahimi; Ju Faleminderit Per Viziten Ё Juaj Në Radion Tonë, Jeni Shumë Mirëpritur Në Radio-Ibrahimi; Ne Ju Urojmë Shumë Argëtim Dhe Disponim Te Kenshem Në Radion Tonë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Kostenlose Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!